Stacks Image 16

Nalepke otrok v avtu

najlepše nalepke za na avto

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Otrokvavtu.si

S spletno trgovino www.otrokvavtu.si upravlja podjetje Format s.p. Podatki podjetja so sledeči:
Ime: Janez Kotar Format s.p.
Naslov podjetja: Toneta Melive 10, 3210 Slov. Konjice
Telefonska številka: 031 308 436
Spletna stran: www.otrokvavtu.si
E-pošta: info@otrokvavtu.si
Transakcijski račun: SI56051007044947207 (Abanka d.d.)
Matična številka: 3079554000
Davčna številka: 29646545
Paypal naslov: janezkotar@gmail.com
Zavezanec za DDV: Ne
Pravno organizacijska oblika: Samostojni podjetnik s.p.

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani www.otrokvavtu.si (v nadaljevanju: otrokvavtu.si) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ter ostalo predpisano zakonodajo za prodajo preko interneta in takšen način poslovanja. Pogoji obravnavajo delovanje otrokvavtu.si ter poslovni odnos med Format.sp, registriranimi uporabniki (v nadaljevanju: uporabniki) in kupci blaga ali storitev (v nadaljevanju: kupci).

Personalizirane nalepke otrok v avtu

 • oblikovno dovršeni motivi z imenom vešega otroka polepšajo vaš avto in hkrati povečajo varnost v prometu
 • vsaka nalepka je pravzaprav unikat zaradi neštetih možnih kombinacij barv, oblik in imen
 • nalepke so primerne za vaše malčke, punce, fante, kužke in mucke
 • nalepke otrok v avtu so enostavne za namestitev in odstranitev
Brezplačna dostava in količinski popusti
 • dostava je naš strošek za vsa naročila nad 20€
 • stalni količinski popusti
  • 10% za naročila nad 21€
  • 15% za naročila nad 32€
  • 20% naročila nad 43€
  • 25% naročila nad 50€
 Tipi nalepk otrok v avtu
 • navadna nalepka je narejena iz vinilne, samolepljive folije, ki je odporna na vremenske razmere in je obstojna do 5 let
 • magnetna nalepka je navadna nalepka nameščena na tanko magnetno podlago (bela ali črna), ki se močno prime na kovinski del avtomobila. Prednost magnetne nalepke je enostavno prestavljanje iz enega vozila na drugo. POZOR: Magnetna nalepka lahko v določenih primerih, kot so hudi deževni nalivi, sunkovit veter, sneg, itd. "odpade" z avta. Poskrbite, da jo v takšnih razmerah spravite na varno. Magnetna nalepka je zlahka predmet tatvine, zato vam priporočamo, da jo vsakič, ko zapustite avto pospravite na varno. Magnetni del nalepke lahko v hudi pripeki pusti sledove na kovini avta ali se celo "zapeče" na kovino, zato vam uporabo na žgočem soncu odsvetujemo. Za nastalo škodo, odtujitev ali izgubo magnetne nalepke ne odgovarjamo. REKLAMACIJ IZ TEGA NASLOVA NE UPOŠTEVAMO!
 Večbarvne nalepke otrok v avtu
 • prvi na trgu smo začeli z izdelavo dvobarvnih in večbarvnih vinilnih nalepk
 • na voljo je veliko barvnih kombinacij, tako da je lahko vaša nalepka z malo domišljije res unikatna
 • vključite svoje otroke v izbiranje motivov in barv - to jim bo všeč
 Namestitev nalepke otrok v avtu
 • NALEPKE LEPITE NA LASTNO ODGOVORNOST!
 • nalepko za na zunanjo stran vozila izberite, če vam je vidljivost pomembnejša od obstojnost
  Pozor: Zimske razmere, sneg, led, gretje ledeno mrzlega stekla in s tem nastanek kondenza ter uporaba brisalcev in strganje ledu iz šipe lahko v določenih primerih povzročijo, da se nalepka poškoduje, delno ali v celoti odlepi, zato odsvetujemo namestitev nalepke na steklo na zunanji strani. REKLAMACIJ IZ TEGA NASLOVA NE UPOŠTEVAMO!
 • nalepko za na notranjo stran avtomobilskega stekla pa izberite, če želite boljšo obstojnost
  Pozor: bolj kot so zatemnjena stekla, manj se bo videla notranja nalepka. Reklamacij zaradi slabe vidljivosti nalepke ne upoštevamo!
Cene izdelkov in dostave (poštnine) so v evrih (EUR) brez DDV, ki ne bo obračunan, ker nismo zavazanci za DDV.
Poštnina je brezplačna za vsako naročilo nad 20 EUR, razen v času akcij in popustov.
Naročilo (pogodba) se sklepa v slovenskem jeziku. Cene veljajo na dan naročila.
Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave.
 
Naročanje izdelkov (nakup).
Za ogled izdelkov, brskanje po vsebinah ipd. ne potrebujete predhodne registracije.
Najprej izberite kategorijo izdelkov (npr. "Za punce"). S klikom na želen izdelek se vam odpre podstran s podrobnejšim opisom, sliko izdelka in različnimi možnostmi (barva, pisava, velikost, itd.), ki jih morate izpolniti, da bomo vedeli kakšno nalepko želite. Ko se odločite za nakup in izpolnite vse možnosti, s klikom na gumb "V košarico" potrdite izbrane možnosti. V vaši košarici nato spreminjate, dodajate ali brišete izdelke po vaši želji.
Ko ste izbiranje zaključili, morate obkljukajti polje "Strinjam se s Splošnimi pogoji", s čimer potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom Splošnih pogojev, ki so navedeni tukaj in z njimi v celoti soglašate. Nato izberite gumb "Plačilo" ali pa gumb "PayPal" s katerim opravite hitro plačilo brez dodatnih korakov vpisovanja imena, naslova, itd.
Če kliknete gumb "Plačilo" boste prišli na podstran "Podrobnosti o pošiljanju". Tukaj se lahko prijavite, če ste že registrirani pri nas, ali pa vnesete podatke za dostavo. Izberite način dostave. Za dostavo v Sloveniji izberite "Pošta Slovenije" za dostavo v ostale države EU pa izberite" EU countries". Nato kliknete gumb "naprej".
Zdaj se nahajate na podstrani "Podrobnosti o plačilu". Izberite način plačila.
 
PLAČILO (načini plačila):
 1. PayPal - varno plačevanje s kreditnimi karticami (Visa, Visa Electron, MasterCard, AmericanExpress). Navodilo za plačevanje s PayPalom.
 2. Plačilo po povzetju - po oddanem naročilu, bomo izdelali nalepko/ke. Naročilo vam bomo nato poslali na vaš naslov. Naročilo plačate z gotovino dostavljavcu Pošte Slovenije ob prevzemu. Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo poštar pustil obvestilo s katerim prevzamete in plačate naročilo na pošti. Pošta Slovenije kupcu zaračunala dodaten strošek vplačnine po univerzalnem plačilnem nalogu.
 3. Plačilo po predračunu - Po elektronski pošti boste prejeli predračun. Po prejetju plačila na naš TRR, bomo začeli z izdelalo vašega naročila. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na tel. št. 031 308 436 ali na naš elektronski naslov info.@otrokvavtu.si. V roku 1-4 dni od prejetja plačila vam bomo naročilo poslali po navadni pošti.
 
PLAČILA ZA KUPCE IZ TUJINE
Plačilo je možno s PayPalom.
 
POSTOPEK REGISTRACIJE
Uporabnik lahko na otrokvavtu.si opravi naročilo v spletni trgovini kot gost ali kot prijavljen uporabnik. Postopek registracije je enostaven in hiter. S prijavo na spletno stran si ustvarite svoj račun, preko katerega lahko urejate svoje podatke, naslove za dostavo, pregledate statuse naročil, jih urejate.
Uporabniško ime je sestavljeno iz elektronskega naslova, ki ga vpišete. Nanj prejmete nato potrditveni email za dokončno prijavo. Z registracijo na spletni strani imate tudi večji pregled nad nakupom.

Po izbiri načina plačila vpišete svoj e-poštni naslov.
Če želite, se lahko s poljubnim geslom registrirate in si tako ustvarite račun, s katerim boste lažje in hitreje nakupovali. Prav tako boste deležni posebnih akcij, popustov in drugih ugodnosti na naši spletni strani OTROK V AVTU.
Nato kliknete na gumb "Nadaljuj".
 
Na naslednji podstrani pazljivo preglejte svoje naročilo. Še zmeraj lahko spremenite način plačila in naslov za dostavo.
Ko ste preverili vse podatke in želite z nakupovanjem zaključiti, kliknite gumb "ODDAJ NAROČILO". S klikom na ta gumb potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom Splošnih pogojev, ki so tu navedeni in z njimi v celoti soglašate.
 
Izpiše se vam povzetek vašega naročila z zaporedno številko in vsemi relevantnimi podatki. Naročilo lahko tudi natisnete. Kopija naročila se odpošlje tudi na vaš elektronski naslov.
Če sporočila ne bi sprejeli v nekaj urah, vas prosimo, da nas o tem obvestite na tel. št.: 031 308 436 ali na info@otrokvavtu.si.
 
DOSTAVA - POŠTA SLOVENIJE
• Brezplačna dostava Brezplačna dostava v Sloveniji velja za naročila nad 20 EUR, razen v času akcij in popustov. Provizija Pošte Slovenije pri plačilu po povzetju še ni vkalkulirana v znesek dostave in je dodatno zaračunana s strani pošte ob prevzemu, tudi v primeru brezplačne poštnine.
• Rok dostave Predvideni rok dostave, ki velja za naročila, oddana do 15. ure delovnega dne, je od 1-4 dni. Ob sobatah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Pošta Slovenije po pogodbi zagotavlja dostavo v Sloveniji najkasneje v treh delovnih dneh, vendar pa je to običajno že naslednji dan. Status vašega naročila lahko spremljate ob kliku na povezavo, ki ste jo prejeli v potrditvi vašega naročila po elektronski pošti. Na dan, ko bo vaša pošiljka odpremljena, boste prejeli obvestilo na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. Če ste opazili, da vaše naročilo ni prispelo v predvidenem roku, nas nemudoma kontaktirajte na tel. št. 031 308 436 ali na naš elektronski naslov info@otrokvavtu.si
• Dostava v ostale države EU znaša 6 EUR
 
ODSTOP OD POGODBE
Kupec ima nepreklicno pravico odstopa od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga na e-naslov info.@otrokvavtu.si oz. po pošti na naslov Format s.p., Toneta Melive 10, 3210 Slov. Konjice. Potrošnik ima v skladu s 3. odstavkom 43/d člena ZVPot pravico, da prejeto blago vrne nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik, v roku 15 dni po sporočilu iz 1. odstavka 43/č člena ZVPot oz. po sporočilu o odstopu od pogodbe. Pošiljki priložite originalen račun. Navedite tudi svoj transakcijski račun. Najkasneje v 15 dneh po prejemu izdelka vam bomo znesek v višini vrednosti vrnjenega blaga nakazali na vaš račun ali pa vam ga na vašo željo zamenjali. V kolikor ob nakupu niste plačali poštnine v skladu z našo ponudbo, vam ob odstopu od pogodbe strošek plačane poštnine za vašo pošiljko odštejemo pri vračilu kupnine.
Blago morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe na naslov Format s.p., Toneta Melive 10, 3210 Slov. Konjice.
Za napake pri lepljenju nalepk ne odgovarjamo. Za poškodovane, delno ali v celoti odlepljene nalepke  zaradi vremenskih razmer ne odgovarjamo in ne upoštevamo reklamacij. Za nastalo škodo na pločevini, odtujitev ali izgubo magnetne nalepke ne odgovarjamo. Kupec mora nalepko namestiti v skladu z navodili za namestitev. Reklamacij ne upoštevamo. Če ne razumete navodil za namestitev, nam pišite in skupaj bomo našli rešitev!
 
VARSTVO PODATKOV
S klikom na gumb »ODDAJ NAROČILO« dovoljujete, da Format s.p. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Zagotavljamo varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Podatki bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega ste nam jih posredovali (ponudba, račun, komunikacija v zvezi z vašim naročilom, pošiljanje informativnega gradiva).
Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Vaših podatkov nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Občasno vas bomo po e-pošti seznanili z novostmi v naši ponudbi.
Pisno ali po telefonu lahko zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja.
 
ODVEZA ODGOVORNOSTI
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudniku ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
 
 
Za več informacij in pomoč smo vam na voljo na spodnjih kontaktih:
 
Prodaja:
Janez Kotar Format s.p.
Toneta Melive 10, 3210 Slov. Konjice
tel.: 031 308 436
e-mail: info@otrokvavtu.si

Soglašam s piškotki. Da bi vam olajšali uporabo spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z obiskom in uporabo strani soglašate s piškotki.

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver