POPUST DOBRODOŠLICE -10%, Koda za popust: 10OFF

Brezplačna dostava nad 20€

Količinski popusti

Hitra dostava

Osebna obravnava

  • Brezplačna dostava nad 20€*

  • Količinski popusti

  • Hitra dostava

  • Osebna obravnava

POPUST DOBRODOŠLICE -10%
Koda za popust: 10OFF

Načini plačila in dostava naročila

1. Način plačila
  1. Plačilo po povzetju - po oddanem naročilu, bomo izdelali nalepko/ke. Naročilo vam bomo nato poslali na vaš naslov. Naročilo plačate z gotovino dostavljavcu Pošte Slovenije ob prevzemu. Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo poštar pustil obvestilo s katerim prevzamete in plačate naročilo na pošti. Pošta Slovenije kupcu zaračunala dodaten strošek vplačnine po univerzalnem plačilnem nalogu.
  2. Plačilo po predračunu - Po elektronski pošti boste prejeli predračun. Po prejetju plačila na naš TRR, bomo začeli z izdelalo vašega naročila. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na tel. št. 031 308 436 ali na naš elektronski naslov info.@otrokvavtu.si. V roku 1-4 dni od prejetja plačila vam bomo naročilo poslali po navadni pošti.
  3. Plačilo s kreditnimi karticami ((Visa, Visa Electron, MasterCard,...) preko sistema Stripe
  4. PayPal - varno plačevanje s kreditnimi karticami (Visa, Visa Electron, MasterCard, AmericanExpress).
2. Dostava naročila

Dostava naročila traja od 2 do 4 delovne dni po prejemu bančnega nakazila oziroma plačila. V primeru plačilo po povzetju je dostava 2 do 4 delovne dni po tem, ko pride naročilo iz čakalne vrste v izdelavo. Ob sobatah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Status vašega naročila lahko spremljate ob kliku na povezavo, ki ste jo prejeli v potrditvi vašega naročila po elektronski pošti. Na dan, ko bo vaša pošiljka odpremljena, boste prejeli obvestilo na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. Če ste opazili, da vaše naročilo ni prispelo v predvidenem roku, nas nemudoma kontaktirajte na tel. št. 031 308 436 ali na naš elektronski naslov info@otrokvavtu.si Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca. Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Če vas v času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo poštar v poštnem nabiralniku pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem na pošti.

Koliko znašajo stroški dostave?

Strošek poštnine je odvisen od zneska naročenih izdelkov. Za naročila do vključno 20€ znaša poštnina 3,95€. Za naročila nad 20€ je poštnina brezplačna, razen v primeru akcij in popustov. Vplačnina Pošte Slovenije pri plačilu po povzetju še ni vkalkulirana v znesek dostave in je dodatno zaračunana s strani pošte ob prevzemu, tudi v primeru brezplačne poštnine. Vplačnina je, v primeru plačila po povzetju, strošek kupca, saj lahko vplačnino zaračuna le Pošta Slovenije v trenutku vplačila.

Slovenske Konjice, 23.2.2023